Nu har vi färdigställt vårt taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.

Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!

Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg från din blogg/hemsida!
  • Skicka ett mejl till kundtjanst@coolstuff.se med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

Du hittar alla taggar här: http://www.coolstuff.se/tag. Vi har taggar inom alla möjliga områden och även ett antal säsongsrelaterade taggar, så vi är säkra på att du kommer hitta någon som passar din blogg bra!

Sista dag att delta: 20 juni 2010

Finstilt:
Vi reserverar oss rätten att avsluta tävlingen i förtid om det skulle krävas. I så fall kommer det meddelas tydligt!
Man får endast vara med en gång per blogg/hemsida och hushåll.
Endast aktiva bloggar/hemsidor får delta, ej nystartade vars enda syfte är att vara med i tävlingen.

UPPDATERING 2/6: Alla prylpaketen kommer skickas ut i slutet av juni!

Publicerat av
Christian

Tillbaka till toppen