Senaste trenden i Tokyo påstås vara denna bluetooth-sändare! Lägg in en bild eller ditt mobila visitkort och tryck på Skicka, så pumpas ditt meddelande kontinuerligt ut till alla som har bluetooth påslaget i närheten av dig. Prylen har en batteritid på 5 timmar, så tanken är att när du tar dig genom Tokyos proppfyllda tunnelbana och gator så skickas ditt meddelande kontinuerligt ut till mängder av människor. Det enda du behöver göra är att ha prylen i fickan. Bluetooth-spam kan vi kalla det. Användningsområdet ska vara att promota sig själv(?), sin klubb, olika former av aktiviteter, skoja med folk etc.

Självklart importerade vi ett exemplar från Asien och kan konstatera att apparaten funkar mycket bra! Enda problemet: De flesta har inte bluetooth påslaget och får därför inte meddelandet. Vid en snabb koll på CoolStuffs kontor och lager kom vi fram till att bara en person av tio totalt hade bluetooth påslaget och fick meddelandet (samt även hans faster som var på besök - måste vara något inom släkten!).

Om vi tar in produkten kommer den kosta ca 350-400 kr. Vi är tveksamma om vi ska ta in den, och frågar därför er bloggläsare:

Publicerat av
Christian

Tillbaka till toppen