Vi fick ett mail från Björn som sa att dom skulle vara med i årets tävling av Red Bull Flugtag som gick i Stockholm i helgen. Han ville höra om det fanns en möjlighet att bli sponsrad med lite produkter till själva tävlingen.

Efter lite funderingar tyckte vi det lät som en rolig idé och vi bestämde oss för att sponsra team black bull. Dom blev sponsrade med Green Man Suit och Push-Out Kalsong Läs vidare för lite bilder och resultat.

Här fick dom även skriva på papper om att "Vad som än händer och hur mycket jag än skadar mig så är ingenting Red bulls fel och jag ska inte stämma dem" härligt amerikansk!

Nu undrar ni säkert vilken placering Team Black Bull hamnade på. Vi hade redan räknat ut att dom inte skulle vinna för en "farkost" utan vingar kommer inte speciellt långt. Men att dom skulle komma på sista plats var en överraskning. Man kunde även få pris i snyggast farkost tillsammans med utstyrsel. Den vann dom tyvärr heller inte men där hade dom i alla fall en bra anledning, Citat Björn: "Bloggtjejerna som skulle bedöma stil och klädsel gav oss noll poäng bara för att vi råkade paja en av deras D&G glasögon, att vi sedan hade den tveklöst bästa utstyrseln som dessutom var färgkordinerat med flygburken struntade dem i... "

Vi på CoolStuff misstänker att Team Black Bull har haft en väldigt rolig resa. Vi hoppas även på att få ett nytt mail av Björn tills nästa tävling.

Publicerat av
Patrik

Tillbaka till toppen