CoolStuff har sett ganska lik ut under de sex år vi funnits på nätet. I slutet av 2008 gjorde vi visserligen en del förändringar, men det var mer av en ansiktslyftning. Lite förändringar i färg och form men i princip samma saker på samma ställen som du kan se:

Så skulle vi kunna fortsätta, men det vill vi inte. Sajten är för mörk, bilderna är för små, prylarna lyfts inte fram på rätt sätt och köpprocessen inte tillräcklig tydlig. Därför tog vi kontakt med några designbyråer och beställde designförslag. Vinnare blev Doberman från Stockholm som tidigare har gjort bla SVT Play, DN.se och Apoteket.se! Vi vill inte visa upp förslaget ännu men här kommer några smygtittar som ger en liten känsla i alla fall:

Häromdagen hade vi en härlig kreativ dag med Kristina, Nico och Gustaf från Doberman - helt annorlunda mot våra vanliga arbetsdagar (som dock också är härliga, men på annat sätt). Vi är lite osäkra på vad vi kom fram till, men förhoppningsvis fick Doberman en bra bild av vad vi är för några och har mer kött på benen inför att göra den riktiga sajten. Det arbetet sätter nämligen igång nu - designförslag var mest...ett designförslag. Här kommer i alla fall någa bilder från vår workshop!

Nu väntar vi med spänning (och rädsla) på vad de ska presentera för oss! Självklart är vi med och godkänner arbetet allt eftersom så den färdiga sajten kommer inte som en överraskning, men ändå... Det är inget snack om att vi överlämnat kontrollen över en extremt viktig del av CoolStuff, men vi är säkra på att vi är i goda händer!

Vi hoppas kunna visa lite fler sneak peaks under resans gång och även låta er testa den nya sajten innan lansering så vi verkligen ser till att allt är 100%! Lansering väntar för övrigt bli runt april.

Publicerat av
Christian

Tillbaka till toppen